Retourneren aanvraag.


U wilt een product aan ons retourneren.

Verstuur het product samen met een (kopie) van de pakbon of factuur als u goedkeuring heeft gekregen na het invullen van het digitaal formulier. U krijgt van ons een nieuw verzendlabel.

 

Herroepingsrecht 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@koopjesfun.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Houd uw wel aan de regels van ons retourbeleid. 

- Na ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om iets te melden, daarna na goedkeurig heeft u nogmaals 14 dagen om het terug te sturen.

- Wij halen het retourgeld terug van het bedrag af. De koper betaald de verzendkosten. Mits het anders is afgesproken door breuk, of onze fout.
- Controleer direct na ontvangst van het artikel of het beschadigd is en uw bestelling compleet en goed geleverd is.
- let op: Na de tijd verstreken is kunnen wij producten die beschadigd zijn niet meer terug retour aannemen. 
- Wij willen altijd een foto van het probleem als er schade/ problemen zijn.
- Bekijk of het de moeite waard is om het te retourneren. Omdat onze producten erg goedkoop zijn, kan het zijn dat verzendkosten duurder zijn dan het product. Om een andere oplossing te vinden en u toch tevreden te maken, kunt u ons ook bereiken. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Retourneren 

Wat nemen wij niet retour:

- Artikelen die helemaal niet van ons afkomstig zijn.

 

Geld terug:
- Als wij de bestelling goed in orde hebben terug ontvangen, ontvangt u het recente gedeelte met de verzendkosten eraf terug binnen 14 dagen op uw rekening.